Over ons

Administratiekantoor van Rheenen, gevestigd in Wildervank, richt zich met name op ondernemers in de provincie Groningen en Drenthe. De kernwaardes van ons kantoor zijn ‘betrokkenheid’ en ‘dichtbij de klant staan’ om zodoende zo goed mogelijk in staat te zijn om met de ondernemers mee te denken.

Onze werkwijze bestaat uit het hanteren van een vast tarief en daarbij inbegrepen de gratis overstapservice, zodat u zonder moeite en kosten over kan stappen van uw vorige accountant naar ons kantoor. Mocht u slecht ter been zijn of niet/moeilijk in staat zijn uw administratie te halen en brengen maken wij ook gebruik van de gratis haal- en brengservice, zodat het uw geen moeite kost uw administratie te halen en te brengen naar ons kantoor. Op basis van onze werkwijze en onze visie proberen wij u als klant zo goed mogelijk te helpen met onze dienstverlening. Ondernemers pro-actief laten ondernemen met realistische doelen! Van starter tot aan een gevestigd onderneming. 

U kunt bij ons altijd langskomen, mocht u persoonlijk contact appreciëren. Wij zien u graag in ons kantoor verschijnen of eventueel op afspraak op uw werkplek/thuis. U bent van harte welkom om zo geheel vrijblijvend met de dienstverlening van administratiekantoor van Rheenen in contact te komen!