Belastingadvies

Voor ondernemers zal het indienen van de aangiftes Inkomstenbelasting, Omzetbelasting en eventueel vennootschapsbelasting zal komen te vallen binnen het vaste tarief van onze dienstverlening, samen met het verwerken van de financiële gegevens en het samenstellen van de jaarrekening. Ook het bekijken en eventueel optimaliseren van de persoonlijke situatie op het gebied van de toeslagen zal binnen het vaste tarief vallen.

Voor particulieren zal de aangifte Inkomstenbelasting voor een tarief van €50,- gemaakt worden, dit betreft ook de aangiftes van (fiscale) partners. Voor mensen slecht ter been is ook de gratis haal- en brengservice van toepassing! Ook het bekijken en eventueel optimaliseren van de persoonlijke situatie op het gebied van de toeslagen zal binnen dit tarief vallen. Mocht u wensen hebben met betrekking tot de overige fiscale dienstverlening zal, samen met u,worden besproken wat de wensen zijn en de prijs worden bepaald.

Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting

“Nothing is certain but death and taxes” is een citaat van Benjamin Franklin. Dit is vaak de manier waarop burgers in Nederland naar de belastingstelsel kijken. Administratiekantoor van Rheenen zal u helpen de belastingdruk voor u te minimaliseren op basis van uw persoonlijke eisen en wensen. Door het maken van de juiste keuzes kunt u veel fiscale voordelen behalen. Wij zullen uw aangifte zo snel mogelijk invullen en advies geven over uw persoonlijke situatie.

Omzetbelasting

Veruit de meeste ondernemers krijgen te maken met de BTW-aangifte. Deze aangifte is gedoemd onderschat te worden  door ondernemers, omdat het een complexe materie is met een veel veranderende wet- en regelgeving. Hoe zit het met privégebruik van uw vervoersmiddel? Welke diensten vallen onder laag tarief? Hoe zit het met de internationaal handel? Ons administratiekantoor is uiteraard op de hoogte van de actuele regelgeving en zorgen er voor dat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die de regelgeving u biedt. 

Toeslagen belastingsdienst, zoals de huurtoeslag en zorgtoeslag

Hebt u een zorgverzekering, een huurhuis of kinderen? Dan kunt u misschien een bijdrage in de door u gemaakte kosten krijgen. Zo’n bijdrage heet een toeslag. Ons administratiekantoor zal samen met u kijken naar uw mogelijkheden met betrekking tot een dergelijke toeslag. 

Overige fiscale dienstverlening

Mocht u andere wensen hebben met betrekking tot de fiscale dienstverlening zoals een aangifte erfbelasting of schenkbelasting zijn wij uiteraard graag bereid u te helpen.