Diensten

Als ondernemer is het uitermate van belang om een volledige, adequate administratie bij te houden. Administratiekantoor van Rheenen kan, met onze dienstverlening,  u hierbij helpen op alle facetten helpen. Onze dienstverlening richt zich op bedrijfseconomisch, fiscaal, juridisch vlak om zodat u zich volledig in kunt zetten op het ondernemen. Samen met u zorgen we ervoor dat onze dienstverlening wordt gebaseerd op uw eigen persoonlijke eisen.

Voor ondernemers zal, in overleg, een vast,scherp tarief gaan gelden wat al mogelijk is vanaf €400,- per jaar. Binnen het vaste tarief zal het verwerken van de financiële gegevens en het samenstellen van de jaarrekening standaard zitten. Ook het indienen van de aangiftes Inkomstenbelasting, Omzetbelasting en eventueel vennootschapsbelasting zal komen te vallen binnen het vaste tarief. Ook het bekijken en eventueel optimaliseren van de persoonlijke situatie op het gebied van de toeslagen zal binnen het vaste tarief vallen. De overige dienstverlening, zoals de ondernemersplannen, liquiditeitsprognoses andere dienstverlening, wordt met u samen besproken en de prijs bepaald. 

Voor particulieren zal de aangifte Inkomstenbelasting voor een tarief van €50,- gemaakt worden, dit betreft ook de aangiftes van (fiscale) partners. Voor mensen slecht ter been is ook de gratis haal- en brengservice van toepassing! Ook het bekijken en eventueel optimaliseren van de persoonlijke situatie op het gebied van de toeslagen zal binnen dit tarief vallen